Trainer News Bulletin – Greek

Επιστρέψτε στην κεντρική σελίδα του ενημερωτικού δελτίου

Ενημερωτικό Δελτίο Εκπαιδευτών Ιανουαρίου 2019

Χρόνια Πολλά σε όλους !  Ας είστε ευλογημένοι όλοι με υγεία και ευημερία για το 2019, όπου η Κουνταλίνι Γιόγκα θα φτάσει σε ακόμα πιο πολλούς ανθρώπους που την χρειάζονται .

 • Νέα διαδρομή πιστοποίησης για Εκπαιδευτές Επιπεδου 2 (για όσους δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει την ανάπτυξη τους ως Εκπαιδευτές Επιπεδου 2). Πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε στην κύρια ιστοσελίδα της Ακαδημίας, κατόπιν κατεβείτε προς τα κάτω και πατήστε πάνω στην καρτέλα “Level Two Trainer” για να διαβάσετε την νέα πολιτική και να κατεβάσετε τα έντυπα αίτησης (τα έντυπα αίτησης στο portal θα αναβαθμιστούν στο κοντινό μέλλον). Η KRI γνωρίζει ότι πολλοί από εσάς εργάστηκαν πάνω στην πιστοποίηση ως Εκπαιδευτές Επιπεδου 2 με την υπάρχουσα πολιτική, οπότε σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα σας ζητήσουμε να την ξαναξεκινήσετε από την αρχή. Θα δουλέψουμε μαζί σας και με τον μέντορα σας για να βρούμε ένα τρόπο να πιστώσουμε την δουλειά που ;έχετε ήδη κάνει στην νέα δομή   Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το  sjitk@kriteachings.org για να ξεκινήσετε την συζήτηση.
 • Η KRI δέχεται τώρα αιτήσεις για προγράμματα Επιπέδου 1 , τα οποία είχαν απορριφθεί στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των Immersions και άλλων δημιουργικών τρόπων οργάνωσης του χρόνου εκμάθησης.  Παρακαλούμε εξετάστε την νέα πολιτική ΕΔΩ.
 • Απλοποιήσαμε την αίτηση ικανοτήτων Επιπέδου 1! Πρέπει ακόμα να αναβαθμίσουμε το portal, οπότε μπορείτε να εξετάσετε το νέο υπόδειγμα ΕΔΩ.  Ακόμα ξεκαθαρίζουμε τους ορισμούς του τι είναι “επάρκεια/΄για κάθε ικανότητα σε κάθε βαθμίδα της Ακαδημίας, οπότε ενημερώστε την Sadhu Kaur, αν θέλετε να βοηθήσετε σε αυτό το σχέδιο.
 • Τα παγκόσμια φορουμ Εκπαιδευτών μας αρχίζουν ένα ακόμα χρόνο εξερεύνησης του θέματος: Πολιτισμός, Επικοινωνία, Κοινότητα. Ελπιζουμε ότι όλοι θα συμμετέχετε στα δυο μεγαλύτερα διεθνή δρώμενα μας στην διάρκεια του Φόρουμ του Θερινού Ηλιοστασίου και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Εκπαιδευτών. Οι εγγραφές έχουν αρχίσει! Ακολουθήστε τους παρακάτω δεσμούς :
 •  Θερινό Ηλιοστάσιο (Espanola): https://www.eiseverywhere.com/ehome/index.php?eventid=390027&

  European Yoga Festival (France): https://www.eiseverywhere.com/ehome/index.php?eventid=390038&

 • Νέα πολιτική απόρριψης πιστοποίησης Επιπέδου 1 Λόγω πολλών πρόσφατων προβλημάτων με τους σπουδαστές που δεν πιστοποιούνται από τα προγράμματα Επιπέδου 1, έχουμε συντάξει μια νέα πολιτική. Υποστηρίζουμε πλήρως το δικαίωμα και την ευθύνη των επικεφαλής εκπαιδευτών να αξιολογήσουν τόσο υποκειμενικά όσο αντικειμενικά τους σπουδαστές πριν από την απόσυρση της πιστοποίησής τους.  Ελπίζουμε ότι η πιο τυπική και ρητή διαδικασία θα αποτρέψει ζητήματα και θα καταστήσει την διαδικασία πιο ομαλή. Διαβάστε την πολιτική ΕΔΩ, και εάν πρέπει να υποβάλετε ένα έντυπο Άρσης Πιστοποίησης για έναν σπουδαστή στο πρόγραμμά σας, μπορείτε να το κατεβάσετε στα Αγγλικά ΕΔΩ.
 • Υπάρχει μια σημαντική συζήτηση που συμβαίνει γύρω από το χρονοδιάγραμμα κατά το οποίο εκδίδονται τα πιστοποιητικά. Πρέπει να στέλνονται μόνο μετά την ολοκλήρωση του 100% των απαιτήσεων πιστοποίησης ή εάν η επιλογή συνεχίζεται για αποστολή νωρίτερα, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμες για τελετή αποφοίτησης; Συμμετοχή στη συζήτηση ΕΔΩ.
 • Η Sutra εξακολουθεί να αποτελεί εξαιρετικό μέρος για συζητήσεις σχετικά με σημαντικά θέματα σχετικά με την εκπαίδευση δασκάλων, τις πολιτικές και την Ακαδημία Εκπαιδευτών. Λάβετε υπόψη ότι μερικές φορές μπορούν να δημιουργηθούν νέα θέματα χωρίς να λάβετε ρητή πρόσκληση. Μπορεί αν θέλετε να ψάχνετε για νέα λοβό κάθε τόσο για να δείτε αν υπάρχουν νέες συζητήσεις που θέλετε να συμμετάσχετε. Και θυμηθείτε επίσης ότι οποιοσδήποτε από εσάς μπορεί να ξεκινήσει μια νέα συζήτηση σχετικά με οποιοδήποτε θέμα θεωρείτε σημαντικό. Ο κύριος τομέας συζήτησής μας, ή ο Χώρος, είναι, ΕΔΩ.
 • Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την πολιτική σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να πιστοποιηθείτε ως επαγγελματίας ή κύριος εκπαιδευτής των 21 Σταδίων του Διαλογισμού και για να κάνετε λήψη της φόρμας αίτησης..
 • Η πρώτη ευρωπαϊκή συνάντηση της TTEC πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2019. Πρόκειται για ετήσια εκδήλωση που θα διεξάγεται σε διαφορετικές ευρωπαϊκές τοποθεσίες κάθε φορά και παρέχει μια ισχυρή, περιφερειακή φωνή στις παγκόσμιες συναντήσεις του TTEC που συμβαίνουν (προς το παρόν) στην Espanola . Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τις συναντήσεις του παγκόσμιου TTEC στο Espanola ή να ξεκινήσετε μια περιφερειακή συνάντηση της TTEC, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Amrit Singh.
 • Έχουμε μια νέα ιστοσελίδα με μερικούς πόρους στο διαδίκτυο για τα προγράμματα του επιπέδου 1. Τσέκαρέ το ΕΔΩ.
 • Έχουμε μεταφρασει τα περισσότερα από τα έγγραφα της της ακαδημίας εκπαιδευτών του Υδροχόου. Είναι τώρα διαθέσιμα στα ρωσικά, κινέζικα και ισπανικά ΕΔΩ. Αν έχετε κάτι, που έχει ήδη μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση amrit@kriteachings.org.
 • Νέα περιοχή πιστοποίησης προσόντων για την πρακτική των Κύριων Εκπαιδευτών. Έχουμε προσθέσει τη συμμόρφωση με τις διοικητικές διαδικασίες της KRI στον κατάλογο των προσόντων για την πρακτική των Κύριων Εκπαιδευτών. Αυτό σημαίνει ότι το διοικητικό προσωπικό της KRI θα παράσχει πληροφορίες σχετικά με το πόσο ικανοποιητικά απόδωσαν υποψήφιοι Κύριοι Εκπαιδευτές στον τομέα αυτό κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους.
 • Το κόστος των βιβλίων The Masters Touch αφαιρείται τώρα από το εισόδημα του επιπέδου 1 πριν υπολογίσετε πόσα δικαιώματα οφείλονται. Μπορεί να παραγγελθεί απευθείας από το κατάστημα έκπτωσης εκπαιδευτών της KRI (ΗΠΑ & Καναδά) ή από έναν διανομέα της KRI, εάν είναι διαθέσιμος σε άλλες χώρες. Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο έντυπο δικαιωμάτων ΕΔΩ.
 • Free WordPress Themes, Free Android Games